SEHA: Vojvodina – PPD Zagreb 21:29

Rukometaši Vojvodine izgubili su od Zagreba sa 29:21 u trećom kolu regionalne lige. To je treći poraz našeg šampiona. U narednom kolu naš tim dočekaće Metalurg (20. septembra).

Loše odigrano prvo poluvreme odredilo je dalji tok utakmice. Vojvodina nije uspela da nahodnadi minus od 6 golova iz prvog dela (7:13), iako je u nastavku bila gotovo ravnopravna. Nije imala rešenje za visoke igrače hrvatskog šampiona u odbrani, pa je dosta lopti prilikom dodavanja u pozicionom napadu završilo u rukama protivnika koji je postizao lake golove iz kontre. U drugom poluvremenu Vojvodina je ubrzala igru, a smanjila greške. Golman Jandrić je odlično branio, pa su Ostojić (4), Jovanović (3), pivotmen Čagalj (3) iz organizovanijih napada postizali golove. Dosta igrača upisalo se u strelce, te su po dva gola još dali Vučkovič, Trifković, Ratković, Grozdanić i Radović.

Treba istaći da je Vojvodina nastavila da organizovano okuplja osnovce. Tako su nam ponovo dragi gosti bili naše komšije, više stotina učenika OŠ Dušan Radović sa Klise.

Leave a Reply