Gradonačelnik upriličio prijem na neosvojivoj Tvrđavi

Gradonačelnik Miloš Vučević organizovao je prijem rukometašima Vojvodine, novim – starim šampionima u Titovom holu na Petrovaradinskoj Tvrđavi.

  • Nisam slučajno odabrao ovo mesto koje je predstavlja simbol pobede. Ovu Tvrđavu su vekovima pokušavali da osvoje i nisu uspeli u tome. Slično kao i sa rukometnim klubom Vojvodina koji iz godine u godinu brani svoju “tvrđavu”, naš Novi Sad. Uspeh je još veći kada znamo kakvoj dominaciji smo svedoci jer su šampion i kadeti i pioniri.
  • Hvala Gradonačelniku na ovom velepnom prijemu. Verujem da to govori o poštovanju koje Grad Novi Sad ima prema svojim sportskim ambasadorima. Zaista nije floskula, ali kada imate takvu podršku svog grada, onda su uspesi realniji. Za mene nije podrška samo novac, već i rukometna hala koju je Vojvodina na Klisi dobila na korišćenje. Zato danas imamo među prvotimcima našu decu koji su ponikli u našem omladinskom pogonu jer u sportskom centru Slana Bara svi treniraju na jednom mestu, što nije bio slučaj u prošlosti. To je vrednije od titula, to je uspešna budućnost koja je upravo zbog toga izvesnija – rekao je predsednik RK Vojvodina Milan Đukić. 

Leave a Reply