Predsednik AP Vojvodine primio šampione!

Predsednik Vlade AP Vojvodina Igor Mirović primio je rukometaše Vojvodine i čestitao im na šestoj uzastopnoj šampionskoj tituli.

  • Hvala vam što čuvate tradiciju. Svake godine se okupljamo u ovo vreme, ali ovogodišnji uspesi ulaze u istoriju. Danas govorimo o najuspešnijem sportskom kolektivu u Pokrajini i jednom od najuspešnijih u Srbiji. Ne samo šest titula, već i dominacija u sve tri uzrasne kategorije je podatak koji izaziva divljenje. Drago mi je da je sportska hala na Slanoj Bari postala rasadnik talenata i to potvrđuje pravu odluku kada smo izgradili taj sportski centar i kada smo rukometnu dvoranu dodeli RK Vojvodini na korišćenje. 
  • Pozivam vas da dođete u rukometnu halu i da vidite kako se domaćinski ophodimo prema njoj. Hala je stara 12. godina, to nije malo, ali kada je vidite, jasno će vam biti da se ona redovno održava, neretko i iz sopstvenih sredstava. Mnogo toga je urađeno u skladu sa zahtevima evropske federacije jer smo na Slanoj Bari igrali EHF kup. Hvala AP Vojvodini koja je propoznala značaj sportske infrastrukture koja je nesumnjivo oslonac u postizanju vrhunskih rezultata – rekao je predsednik RK Vojvodina Milan Đukić. 

 

Leave a Reply