Srbijagas: Tradicija se nastavlja

Nakon svake trijumfalne sezone pobednički pehar Superlige Srbije predstavljen je u prostorijama generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića. Ovoga puta, uz prestižni pehar na sponzorskom stolu su i pehari državnog prvaka u kadetskom i pionirskom uzrastu.

  • Oduševljen sam zalaganjem igrača. Pokazali ste karakter u najtežim trenucima. Igrali ste za svog saigrača koji je, koliko sam upoznat, često i pod bolom izlazio na teren. Iz godine u godinu sve je teže odbraniti i osvojiti novi trofej jer niste vi jedini kome je to cilj. Zato mi je svaka poslednja titula sve draža i zaista mogu reći da sam prezadovoljan vašim odnosom prema klubu i poštovanju prema onima koji podržavaju vaš rad. Računajte na podršku i u narednom periodu i uvek imajte na umu koga predstavljate. 
  • Drago mi je da smo ispunili očekivanja sponzora. Posebno jer i oni koji nesebičnim novčanim sredstvima pomažu da se održi ovakav šampionski nivo zapravo uviđaju koliko je energije, znanja i truda potrebno da bi postojao kontinuitet. Naravno da je sve lakše uz Srbigas, ali to i obavezuje jer istovremeno mnogi smatraju da ako ovakva renomirana kompanija stoji iza nas, da su titule lako osvojive. To apsolutno nije lako u šta smo se uverili u poslednjem plej ofu i zato moramo još organizovanije da pristupimo narednim sezonama u pogledu formiranja tima, ali i uvođenju igrača iz našeg omladinskog pogona – rekao je predsednik RK Vojvodina Milan Đukić. 

Leave a Reply