Sezona se otvara u Nišu

Rukometaši Vojvodine igraće u Nišu na startu nove sezone u SEHA Gazprom ligi protiv Železničara 1949. Najveći rival iz prethodne sezone, kako stvari stoje, biće još jači takmac u narednoj, posebno po dolasku legendarnog Veselina Vujovića na mestu trenera. S druge strane Vojvodina je znatno podmladila tim, ali sa istim šampionskim ambicijama.

  • Jedva čekamo da sezona počne. Naporan rad je iza nas, a tek nas očekuju žestoki dani kada krene ritam utakmica i treninga. Odigrali smo solidno na turniru u Doboju. Zadovoljan sam igrom u odbrani. Potrebno je još mnogo treninga kako bi se uigrali i u napadu. Ono što nije dobro, a to je što su neki igrači još povređeni. Na Duška Čelicu nismo sigurni da li ćemo moći da računamo na prvom meču u Nišu. Povređeni su Luka Radović i Mirko Milašević. Šansu će dobiti mnogo juniora i kadeta poput Milića, Jelića, Tomića, Anđelkovića. Nikolić je već okusio igranje u regionalnoj ligi. Potrebno je vreme da mladi osete ovako kvalitetno takmičenje, ali to će biti naš zamajac za budućnost – rekao je šef stručnog štaba Boris Rojević. 

Vojvodina je iznenada na početku sezone ostala bez Radovana Ostojića koji se seli u Španiju. Kako stvari stoje biće još dolazana na Slanu Baru.

Leave a Reply