SEHA: Vojvodina – Tatran (sreda, 19:00)

Rukometaši Vojvodine sastaće se sa slovačkim Tatranom u 2. kolu SEHA Gazprom lige. Naš tim je uspešno otvorio sezonu u regionalnoj ligi pobedom u Nišu protiv Železničara. Utakmica sa višestrukim slovačkim prvakom na programu je u sredu (5. septembra) u SC Slana Bara, uz slobodan ulaz.

  • Sjajno smo otvorili sezonu. Pobeda u Nišu nas raduje, ali nas neće zavarati. Uhvatili smo možda protivnika “nespremnog”, a mi odigrali iznad očekivanja. Daje nam ta igra samopouzdanje, ali nas istovremeno i obavezuje da mnogo više radimo. Tatran je skup fantastičnih pojedinaca koje predvodi sjajni hrvatski stručnjak Goluža. Oni su projektovani da osvoje regioalnu ligu. Na nama je da im se suprostavimo najbolje što možemo – rekao je Boris Rojević.
  • Proveo sam lepo vreme u Slovačkoj. Dobro poznajem klub. Vrhunska organizacija, sa velikim ambicijama. Tatran je favorit, ali imamo svojih šansi. Ako odigramo u visokom ritmu kao i Nišu i broj grešaka smanjimo na minimum, možemo da se nosimo sa njima – rekao je golman i kapiten Svetislav Verkić.

Vojvodinu je nedavno pojačao Rajko Prodanović koji će steći pravo igranja protiv Tatrana, dok Milan Potpara nažalost neće moći da se stavi na raspolaganje zbog kratkog roka za registraciju igrača. 

Leave a Reply