Voša dočekaju evropskog prvaka

Rukometaši Vojvodine sastaju se u nedelju 23. septembra (19:00) sa PPD Zagrebom u okviru 4. kola SEHA Gazprom lige. Naš tim jednu pobedu i tri boda u dosadašnjem toku takmičenja. Inače, ovaj utakmica imaće humanitarni karakter pošto će se prikupljati novčana pomoć za obolelu od kancera Mariju Bursać, učiteljicu osnovne škole “Dušan Radović” na Klisi. Tim povodom će biti postavljene kutije za prikupljanje novčane pomoću na ulazu u rukometnu halu SC Slana Bara. 

  • Šta reći o ekipi koja je svake godine pretedent na titulu. Pobedila je Flensburg u gostima u Ligi šampiona. Igraju sjajno, imaju snažnu ekipu. Za nas je Zagreb veliki izazov, posebno za mlade igrače. Mi polako ulazimo u bolji ritam sa igračima koji su još rekovalescenti i iščekujemo njihov puni napor što će doprineti boljoj igri. Pozivam ljubitelje rukometa da dođu na Slanu Bara i gledaju pravi spektakl.
  • Neće biti lako. Dobro poznajem hrvatski tim, igrao sam tamo. Uvek imaju snažan tim. Mi imamo potencijal, ali ima nas dosta novih igrača koji se navikavamo jedni na druge. Očekujem super utakmicu – kaže Duško Čelica. 

 

Leave a Reply