Obeležena klupska Slava: Sv.Vasilije Ostroški Čudotvorac

RK Vojvodina je u svom rukometnom domu na Slanoj Bari obeležio klupsku slavu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”. Tradicionalno okupljaju se igrači, treneri, članovi i prijatelji kluba. 

  • Ja volim da kažem da uvek ima nekog ko gleda od gore. Gleda sve ovo što radimo. A svoje uporište u to mogao bih izvući iz toga da praktično od 2011. godine kada smo konstituisali u Statutu klupsku slavu Sv.Vasilija Ostroškog Čudotvorca su počeli da pristižu i šampionske titule. Da li to ima ili nema veze, sada nije važno, ali je važno da u nešto verujemo, da znamo da samo jedinstvo, a ono dolazi kroz požrtvovanje i odnos prema saigračima, time i odnos prema klubu, uvek će doneti željene rezultate. Želim svim igračima, trenerima i zaposlenima u klubu, ali i navijačima, mnogo zdravlja i da nastavimo zajedno da gradimo ovu rukometnu šampionsku porodicu – rekao je predsednik kluba Milan Đukić. 
  • Uvek vidim nasmejena lica. To znači da imate u svakom trenutku kome da se obratite, onog ko brine o vašem sportskom, a time i o životu uopšte. Želim svima da u miru i u veselju završite ovu sportsku sezonu, dočekate novu, a da se velikim delima uvek osvrćemo na ono što nam je Bog dao kao zadatak, a to je igradnja lepog i dugovečnog života za sebe i svoje okruženje – rekao je Otac Branko.

 

Leave a Reply