Gradska kuća navikla na šampione

Tradicionalno, nakon svake sezone već poslednjih sedam godina, rukometašima Vojvodine upriličen je prijem u Gradskoj kući. Šampionski pehari pokazani su Gradonačelniku Milošu Vučevića i članu veća zaduženom za sport Ognjenju Cvjetićaninu koju su izuzetna podrška našem klubu i koji su prepoznali značaj RK Vojvodine za sport u Novom Sadu i za društvo uopšte. 

  • Već godinama se vidimo negde otprilike u ovo vreme, na istom mestu, zbog čega sam jako srećan i čestitam vam od srca. Vi ste pravi šampioni jer pobediti i biti najbolji i u svojoj mesnoj zajednici sedam godina zaredom je za svako poštovanje, a kamoli to učiniti u Srbiji. Pri tome kada znamo da iz godine u godinu je konkurencija sve žešća i da ima i klubova koji imaju i veći budžet, iako moramo priznati da RK Vojvodina za naše prilike ima zavidan budžet, onda je uspeh još veći. Drago mi je i zbog toga što ćemo zajedno sa AP Vojvodina pokušati da unesemo novine u vidu određenih rekontrukcija u halu na Slanoj Bari kako bismo je osposobili čak i za Ligu šampiona – rekao je Gradonačelnik Miloš Vučević.
  • Veliko hvala Gradonačelniku koji je svih ovih godina verovao u RK Vojvodina, a koja mu to poverenje vraća trofejima. I to ne samo trofejima jer klub nije  prepoznatljiv samo po uspesima jer za nas veliki uspesi su ostvarenja i u mlađim kategorijama. Vojvodina je pokazala da je stožer srpskog rukometa i da reprezentacija na nju u budućnosti može računati u pogledu novih talentovanih igrača. Nadovezaću se i na Gradonačelnikove reči. Da, tačno je, ovog leta ćemo raditi na rekonstrukciji rukometne hale na Slanoj Bari koju je RK Vojvodina dobila od Grada na korišćenje. Od tog trenutka kada smo se uselili u taj rukometni dom počeo je i procvat rukometa u Novom Sadu, a posle i dominacija koju smo svedoci. Sada želimo da još više modernizujemo našu salu i da sledeće sezone u njoj igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope – rekao je predsednik kluba Milan Đukić. 

Leave a Reply