Šampionski koktel u Domu šampiona

RK Vojvodina organizovala je u svom rukometnom domu na Slanoj Bari šampionski koktel gde se zahvalila svim prijateljima, sponzorima, donatorima, medijima i svima onima koji su bili deo šampionske priče. Ujedno je koktelu prethodilo i potpisivanje sponzorskog ugovora sa novim članom Vošinog pula – Novosadskim sajmom. 

  • Vojvodina je na izmaku sezone koja je jedna od najuspešnijih u istoriji kluba, a već se sprema za narednu i već radi na polju jačanja svog sponzorskog pula. Veliko mi je i lično zadovoljstvo što je to baš Novosadski sajam na čijem čelu je moj veliki dugogodišnji prijatelj Slobodan Cvetković. Vrlo dobro znam kakav je polažaj Novosadski sajam imao pre njega, a kakav ima sada od kada je na mestu direktora tog važnog privrednog subjekta u našem gradu. Zato mi je i veća čast jer RK Vojvodina ide uz rame samo sa šampionima – rekao je predsednik kluba Milan Đukić.
  • Znam vrlo dobro šta RK Vojvodina danas znači za Grad Novi Sad. To je sportski brend, to je institucija. Ljudi koji vode klub pokazali su svima kako se odnosi prema nekom sportskom kolektivu. Zato je i prirodna veza nastala između RK Vojvodine, sportskog brenda grada i Novosadskog sajma, takođe gradskog brenda. Ta sinergija će sigurno moći da još više pospeši i ovako dobre rezultate RK Vojvodine na šta ćemo, nadam se, svi vrlo brzo biti ponosni – rekao je direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković. 

 

Leave a Reply