APV i Grad, RSS i RKV pozivaju na spektakl

U Media centru SPENS-a održana je konferencija za novinare počasnog organizacionog odbora koji je pozvao sve ljubitelje sporta na rukometni spektakl u nedelju, 16. juna, u veliku dvoranu SPENS-a a sa početkom u 18 časova. Odlučujući meč SRBIJA – ŠVAJCARSKA za plasman na Evropsko prvenstvo 2020.

  • U ime domaćina zahvaljujem se rukometnog savezu Srbije koji prepoznao RK Vojvodinu kao tehničkog partnera koji može da iznese ovako važan događaj. Mi smo nakon organizacije završnog turnira SEHA regionalne lige, organizacije učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope pokazali da znamo i da umemo, da imamo logistiku i kapacitet da osiguramo sve neophodno kako bi se održali veliki sportski događaji. Naravno da to ne možemo bez krovne organizacije, niti bez AP Vojvodine i Grada Novog Sada koji su prepoznali da je to događaj od značaja za Pokrajinu i za Grad – rekao je predsednik RK Vojvodina Milan Đukić.

Konferenciju su prisustvovali i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez koji je podsetio da je AP Vojvodina regija značajna za razvoj rukometa, kao i član veća zadužen za sport i omladinu Novog Sada Ognjen Cvjetićanin koji je rekao da je Novi Sad odavno postao Grad sporta, a zbog RK Vojvodine i Grad rukometa. U ime RSS obratio se generalni sekretar Mazlam Džeimaloski koji se zahvalio RK Vojvodini na tome što je privatio da bude tehnički organizator, kao i AP Vojvodini i Gradu Novom Sadu. Zajedno svi učesnici konferencije su pozvali sve ljubitelje sporta na spektakl čiji ulaz će biti slobodan, a informaciju oko preuzimanja karata pogledati OVDE

Leave a Reply