Šampioni počeli pripreme za novu sezonu

Rukometaši Vojvodine započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati da osvoje osmu uzastopnu šampionsku titulu. Podsetimo, iza Novosađana je najbolja sezona u istoriji kluba pošto je osvojena tripl kruna: Superliga, Kup Srbije i Superkup Srbije, uz šesto mesto u SEHA ligi što je najbolji plasman od srpskih klubova u tom regionalnom takmičenju. Naš tim u novoj sezoni očekuje nastup u novom formatu SEHA lige koja je proširena sa 10 na 12 klubova raspoređenih u dve grupe. Vojvodina će prvi deo priprema obaviti u Novom Sadu, potom je od 20-og avgusta očekuje nastup na TV turniru šampiona u Doboju. Start sezone je u EHF kupu prvog vikenda septembra u dvomeču sa cetinjskim Lovćenom.

Vojvodinu su pojačali nekadašnji naš mladi reprezentativac i reprezentativac A tima Makedonije Nemanja Pribak na poziciji srednjeg beka. Pristigao je u dugo čekano pojačanje u vidu Stevana Sretenovića iz niškog Železničara na mestu levog beka. Na poziciji pivotmena stigao je Novosađanin Bogdan Medurić, a među novajlijama u novoj sezoni je i povratnik nakon dve godine, dvometraš na levom beku, Milan Vučković.

Podsetimo, iz Vojvodine su otišli iskusni pivotmen Goran Trkulja i levi bek Duško Čelica koji su bili Vošini stubovi u odbrani, zatim i srednjak Šaša Marijanac koji je u dva mandata bio u našem timu, odnosno pivotmen Nemanja Vučićević. Svima njima želimo zdravlja i sreće u daljim karijerama, uz poruku da su im vrata Vojvodine uvek dobordošla!

 

 

Leave a Reply