SEHA: Voša protiv Šapčana za 1/4 finale

Naši rukometaši slavili su u prvom meču osmine finala SEHA Gazprom lige u Šapcu protiv Metaloplastike sa golom razlike, tako da uoči revanša u Novom Sadu imaju minimalnu prednost. Pobednik ovog duela odlučiće koji će srpski predstavnik igrati u četvrtfinalu gde ga čeka jedan od favorita za osvajanje regionalne lige mađarski Vesprem.

  • Čeka nas težak posao. Odigrali smo jako loše u prvih 20 minuta u odbrani prvog meča. Recept za uspeh je naša igra u odbrani od 20 do 60 minuta kada smo primili 10 golova. Poznato je da od kada sam ja trener Vojvodine da naš tim gaji igru sa snažnom odbranom iz koje je kasnije sve lakše. Nažalost ni na ovom meču nećemo moći da računamo na dva važna igrača Milaševića i Mirkovića, ali šta je tu je, moramo biti spremni i bez njih da ostvarimo pobedu – kaže trener Boris Rojević.
  • Poštujemo Metaloplastiku. Videli smo koliko je to ozbiljan protivnik. Imalu su svojih šansi za pobedom u Šapcu. Mi sada igramo pred našom publikom i sigurno da će nam biti lakše. Pozivam navijače da nam pomognu i da nastavimo sa sjajnim igrama u SEHa ligi – kaže najbolji strelac sa 7 golova iz prvog meča Jovica Nikolić. 

Leave a Reply