Voša godinu završila bez poraza

Rukometaši Vojvodine pobedili su u Leskovcu ekipu Dubočice sa 34:23 u 11. kolu A grupe ARKUS lige čime su 2020. godinu završili bez poraza u svim domaćin takmičenjima. Naš tim je prvi na tabeli i siguran učesnik, tri kola pre kraja prvog dela, plej-ofa faze.  

Već na poluvremenu kada je na semaforu stajalo 10:18, naš tim stavio je do znanja protivniku da je u Leskovac došao sa željom da i nakon 18 meseci ostane neporažen tim. Desni bek Nikolić i dva krila, levi koji je i debitant Šotić, odnosno desni Stanković, „torpedovali“ su gol Dubočice. Zajedno su postigli 21 gol od ukupno 34, a pogotke su podelili na „ravne časti“, svi po 7. Ponovo su minuti bili rezervisani i za pulene naše omladinske škole: 16-godišnjeg pivotmena Simu Šijana koji se jednom upisao u strelce i nešto starijeg levog beka Kovačevića čak tri puta. Raduje što je Šotić odmah pokazao da može biti dostojna zamena Grozdaniću, a na debi beka i još jednog novajliju Babića sačekaćemo početkom 2021. godine.

Naši rukometaši i kompletan stručni štab idu na zaslužen odmor. Svima njima i navijačima Vojvodine želimo srećnu Novu godini u nadolazeće Božićne praznike.

Leave a Reply