ARKUS: Voša u Kikindi nastavila furiozno

Prvu utakmica u 2021 godini rukometaši Vojvodine odigrali su u Kikindi protiv ekipe Kikinda Grindeks u okviru 13.kola. Naš tim bio je ubedljiv i slavio sa 37:18 i tako zadržao prvo mesto na tabeli A grupe. 

Crveno-beli odigrali su nešto skromnije u prvom poluvremenu gde su vodili sa 18:12 što je i za očekivati pošto tokom pauze praktično su bili bez kontrolnog meča. Ipak u nastavku sjajna odbrana koja je Kikinđanima dozvolila samo 6 golova, uz silovit napad zasnovan na brzim kontrama. Debitant Šotić nastavio je tamo gde je Grozdanić, njegov prethodnik, stao. Čak 9 golova čime je pokazao da će se brzo uklopiti u prepoznatljivu Vošinu tranziciju. Desni bekovi Nikolić i Mirković dodali su po 4, a Kurteš, Ratković, Stanković, Tomić i Milenković po 3. Sjajno je minute iskoristio golman Andrić sa 5 odbrana (63%), uz standardnog Arsenića sa 11 (42%). 

Vojvodinu očekuju dva teška gostovanja u okviru SEHA Gazprom lige. U četvrtak (28.januara) u Skoplju protiv Vardara, a već pet dana kasnije (2.februara) u Ukrajini protiv Motora. 

Leave a Reply