Osvajač evropske bronze u Voši; Idemo još jače

Dragan Momić, naš proslavljeni rukometaš, član generacije koja je osvojila bronzu na EP 1996, novi je sportski direktor RK Vojvodina. Naš nekadašnji pivotmen će na to mesto debitovati već u subotu u 1. kolu ARKUS plej-ofa protiv Dinama iz Pančeva. 

  • Idemo još jače. Idemo još odgovornije. Želimo još više. Želimo još više mladih iz našeg pogona. Želimo još kvalitetnije igrače i da ostanemo na šampionskom putu – kratak i jasan bio je na predstavljanju novog sportskog direktora Milan Đukić. 
  • Počastvovan sam što sam deo šampionskog tima. Vojvodina je najorganizovani klub u Srbiji već godinama. Svidele su mi se zamisli, spojile su nam se ambicije. Predsednik Đukić vodi klub na vrhunski način zajedno sa direktorom Jevtićem. Stručni štab je skup fantastičnih ljudi i stručnjaka. Naše je da nastavimo da radimo, svakako i da pratimo tržište i da pojačamo tim još koliko možemo ali i da ne zaboravimo da je zadatak da se nastavi samo izbacivanjem igrača iz Vošine omladinske škole – rekao je Dragan Momić. 

Leave a Reply