Voša slavila na Banjici

Rukometaši Vojvodine ostvarili su novu pobedu u plej-ofu ARKUS lige, a ovoga puta u derbiju protiv Partizana na beogradskoj Banjici sa 27:22. To je peta pobeda u isto toliko utakmica čime je naš tim ostao u vrhu tabele. U narednom kolu, već u sredu, Vojvodina će dočekati Rudar iz Kostolca.

Vojvodina je loše otvorila utakmicu i odigrala sigurno najlošije poluvreme ove sezone. Partizan je prvi deo igre dobio sa 15:11. Međutim, u pauzi, očigledno da je imao šta da kaže svojim igračima trener Boris Rojević. Naši šampioni izašli su u nastavku u potpuno drugom raspoloženju. Ponovo borbeni, vrhunski u odbrani, brzi u napadu. Od 11:15 do 21:16 za samo 13 minuta igre. Odbrana na kakvu smo navikli na čelu sa Verkićem i brza tranzicija trasirali su Vošin put ka pobedi. Trijumf od 5 golova je dobra razlika što je takođe veoma važno ako eventualno dođe do međusobnog skora. Najefikasniji u našem timu bili su desno krilo Milenković sa 7, odnosno srednjak Pribak sa 6 golova, ujedno i najbolji pojedinac na susretu. 

Vojvodina se okreće narednoj utakmici kada će pokušati da nastavi pobedonosni niz protiv Rudara iz Kostolca u SC Slana Bara u Novom Sadu (sreda, 24. mart u 18:00).

 

Leave a Reply