Vošini klinci nadigrali Tatran 27:22

Rukometaši Vojvodine savladali su Tatran sa 27:22 u revanš utakmici plej-ofa SEHA Gazprom lige. Ipak, slovački šampion ide dalje pošto je u prvom meču, takođe odigranom u Prešovu, bio bolji sa 12 golova razlike.  

Ovaj trijumf doneli su Vošini klinci, golobradi mladići. Već je poznato da put slovačke nije krenulo čak 9 standardnih igrača, pa ni šef struke Boris Rojević. Ipak Dragan Kukić i saradnici su demonstrirali kakvu budućnost Vojvodina ima. Neretko na terenu Voša je imala postavu u proseku koja jedva dobacuje ponoletstvo. Levi bek Kovačević strelac 6 golova, ponovo kadet Luka Rogan na crti i opet stoprocentan. U prvom meču 8 od 8, u drugom 3 od 3. Igrali su još i Bojan Mašić na srednjem, kao i još jedan Vošin biser, bek Simo Šijan. Tu je već desni bek Mirko Podunavac koji se često skida ove sezone. Madenko Draško sa svega 16-et godina bio je takođe u sastavu. Praktično ako dodamo Srđana Milića koji je već “iskusan”, a na golu Zorana Andrića, jasno je da je više od pola ekipe koja je nadvisila jedna Tatran, Vošin podmladak. Treba izdvojiti Mladena Šotića, naše levo krilo koji je bio najefikasniji sa sedam golova.

Sjajno putovanje u Prešovu i završatak sezone nastupa u regionalnoj ligi. Okrećemo se domaćem prvenstvu i glavnom cilju – osvajanju osme uzastopne titule. 

Leave a Reply