Voša jača za Mozzart Sport i Bobar Petrol

RK Vojvodina pored pojačanja u igračkom kadru, od naredne sezone bića kvalitetnija i u sponzorskom pulu. Novi partneri kluba biće renomirane kompanije: Mozzart sport i Bobar Petrol, ogranak privrednog društva Bobar iz Beške. Tim povodom je na rukometnom terenu SC Slana Bara održana svečana konferencija za novinare.

  • Pred nama je još jedna uspešna sezona, a ova saradnja samo je potvrda naših uspeha. Pre svega devet trofeja, od čega je osam vezanih titula prvaka Srbije. Veliko nam je zadovoljstvo što nam Mozzart postaje sponzor u ovom trenutku. Posebno nam je kod ove kompanije značajno što su lideru u društvenoj odgovornosti, te verujem da ćemo se i mi uključiti u njihove akcije i poboljšati ovaj segment, a samim tim učiniti nešto lepo za Novi Sad i Vojvodinu. Ujedno, ogromno mi je zadovoljstvo što nam se i zvanično priključio prijatelj RK Vojvodina Petko Bobar, vlasnik Bobar Petrola. On je već i do sada pomagao klubu na razne načine, a od sada će biti osim sponzora i deo rukovodstva kluba kao savetnik predsednik UO za finansijska pitanja – istakao je predsednik RK Vojvodina Milan Đukić. 
  • Nadamo se da ćemo ovim partnerstvom i novim ulaganjem u sport u našoj zemlji pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu. Nedavno smo otvorili i besplatnu školu rukometa, koji već nekoliko meseci pohađa 100 dečaka i devojčica što nam pokazuje da je rukomet veoma popularan sport u našoj zemlji. Nadamo se da ćemo sada sa RK Vojvodina zajedničkim akcijama raditi na dodatnoj popularizaciji rukometa i poboljšalju uslova za bavljenje ovim sportom – zaključio je generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović.
  • Ja sam već izvesno vreme uz RK Vojvodina. Jako sam srećan zbog ovog trenutka, što mogu da pomognem klubu, što mogu da budem deo slavne istorije ovog kluba. Verujem da ćemo još jače nastaviti da gradimo još svetliju budućnost i nastaviti sa trofejima – kaže Petko Bobar. 

 

Leave a Reply