ARKUS: Voša dočekuje Šapčane

Rukometaši Vojvodine dočekaće Metaloplastiku iz Šapca u okviru 3. kola plej-ofa ARKUS lige. Utakmica u SC Slana Bara igra se u nedelju i počinje u 17 časova i 30 minuta. Naš tim u prethodna dva uvodna kola plej-ofa ima isto toliko pobeda. Naredni meč dočekuje desetkovan.

  • Mi moramo da pogledamo šta se dešava u našem dvorištu. Slika nije ni malo dobra. Imamo samo jednog zdravog beka i ovo me podseća na trenutak kada sam prvi put preuzeo prvi tim, na polusezoni. Na kraju, uprkos brojnim zdravstvenim problemima, osvojili smo titulu. Očekujemo da se u tim vrati Gregor Ocvirk koga nije bilo na prethodnom meču zbog povrede – kaže trener Boris Rojević.

Ulaz u SC Slana Bara biće slobodan, a nadamo se dobroj poseti pošto je protiv Partizana bilo više od 1.000 gledalaca. Navijače poziva i pivotmen Nejc Žmavc.

  • Pozivam navijače Vojvodine da dođu i da nas bodre. Videli smo šta znači puna hala protiv Partizana. Gurali su nas napred. Očekujem tvrdu utakmicu, od nas najviše zavisi, iako imamo mnogo povređenih igrača. Treba zbog njih da odigramo sa još više energije i da pobedimo. 

Leave a Reply