Bajatović novi predsednik; vratio se Pešić, a stigli Savić i Vasić

Na održanoj Izbornoj sednici Skupštine RK Vojvodina, izabran je novi predsednik Upravnog odbora – predsednik kluba. Ta fukncija poverena je uglednom biznismenu i čoveku iz javno-političkog života i dokazanom Vojvodinašu, Dušanu Bajatoviću. On će na tom mestu naslediti Milana Đukića koji je izabran za predsednika Skupštine kluba. Na mestu direktora kluba i prvog operativca ostaje Darko Jevtić, dok je za Generalnog menadžera izabran ugledni privrednik iz Beške, Petko Bobar. 

  • Želimo da nastavimo zacrtan put, to je put uspeha, očuvanja šampionske tradicije, ali i da još više ojačamo sve strukture u klubu. Napravljene su izmene na rukovodećim funkcijama, time smo malo osvežili klub i sigurno uneli novu energiju – rekao je dosadašnji predsednik Upravnog odbora Milan Đukić. 
  • Poznajem jako dobro sve ljude u klubu. Znam koliko su odani klubu, koliko su mu dali i to je tim ljudi koji sam i želeo da imam pored sebe i sa kojima nastavljamo još jače da gradimo najuspešniji rukometni klub u Srbiji. Želimo i da nastavimo sa sjanim radom u mlađim kategorijama. Imaćemo besplatnu školu rukometa za sve polaznike jer želimo da roditelji nemaju nikakav izdatak za svoje dete i za njegovo školovanje u rukometu – rekao je novi predsednik kluba Dušan Bajatović.

Već su dovedena prva pojačanja. Povratnik je pivotmen Živko Pešić. Stigao je i desni bek Milan Savić iz izraelskog Holona, kao i desno krilo Marko Vasić iz mađarskog Đenđeša. Novi kapiten je Milan Vukovljak. Stručni štab ostaje na čelu sa Borisom Rojevićem. Uskoro se očekuju još pojačanja. 

Leave a Reply