Voša u poslednjim sekundama izgubila od Zagreba

Rukometaši Vojvodine poraženi su sa 24:23 od ekipe PPD Zagreb u četvrtfinalu SEHA Gazprom lige odigrane u SC Slana Bara. To je bio prvi susret koji se odnosio na minulu sezonu, a zapravo prvi na otvaranju nove sezone u kojoj naš tim očekuje nastup u domaćem prvenstvu i nacionalnom kupu, uz igranje u EHF kupu, a kasnije i u novom formatu regionalne lige.

Sjajna Vojvodina. Iako je tek početak sezone, uprkos tome što je otišlo 11, a došlo 8 novih igrača, što je tek nekoliko nedelja priprema, naš tim odigrao je hrabro i vrlo kvalitetno protiv bivšeg evropskog prvaka. Na poluvremenu je bio zaostatak od 4 gola nad Zagrebom, ali su izabranici Borisa Rojevića fantastično odigrali drugo poluvreme. Uspeli su da izjednače pola minuta pre kraja utakmice, ali je ipak iskusniji rival postigao gol par sekundi pre kraja. 

Svi su bili odlični u našem timu. Teško je nekog izdvojiti, ali valja pomenuti povratnika, pivotmena, Živka Pešića koji je postigao 4 gola, koliko i još jedan povratnik, levo krilo, Grozdanić i novajlija, iskusni Belorus i najzvučnije pojačanje ove sezone, Puhovski. Debitovao je i desni bek Savić sa dva gola. Između stativa odličan je bio mladi Lučin, takođe novi igrač. Minute u regionalnoj ligi upisali su i mlađani Kovačević i Tasić. Sve u svemu, uprkos porazu, može vladati optimizam prikazanim u novoj sezoni. 


Leave a Reply