Obeležena klupsla Slava Sv. Vasilije Ostroški

Tradicionalno, svakog 12. maja, u prostorijama SC Slana Bara na Klisi obeležava se klupska Slava Sveti Vasilije Ostroški na dan kada Vojvodina započinje odbranu šampionske titule, u prisustvu sveštenika Branka i ovogodišnjeg kuma Marka Vujina kao i igrača, trenera i rukovodstva kluba.

  • Duh je taj koji leči telo i zato treba svakog dana da radimo na sebi, da verujemo, da jačamo duh jer kada kažemo da smo zdravi i da želimo zdravlja, onda treba da smo zdravi u duhu. Kada se pomolimo Bogu, što je kultura celoga sveta, molimo se kada krenemo na put, kada krenemo na posao, prekrstimo se, kao što se i prekrstimo pred svaku utakmicu, da imamo zaštitu od zla – između ostalog rekao je Otac Branko.
  • Današnji dan kada je Slava Svetog Vasilija Ostroškog se poklopio sa datumom kada započinjemo odbranu šampionske titule. Drago mi je da su svi prisutni na Slavi, predstavnici svih organa kluba od Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, administracije, trenera, igrača, omladinske škole jer pred nama je najveći izazov – finale EHF kupa. Želim da kažem igračima da kada igrački napustite klub, niste napustili Vojvodinu, vašu kuću. Naravno da će Slava biti večnija od svih rezultata, rezultati će nekada i stati, a okupljanje i održavanje Slave, nikada – direktor Darko Jevtić.

Leave a Reply