FINALE EHF: Dođi na Voša – Partizan, dobijaš kartu za finale

Poštovani ljubitelji rukometa, 

RK Vojvodina obaveštava javnost da će distribucija ulaznica za utakmicu finala EHF Kupa (Vojvodina – Nerbo, 28. maj u 20 časova, SC Slana Bara) biti realizovana na dva načina. 

  • Prvih 1.000 ulaznica biće podeljeno svakom ko bude prisustvovao prvoj utakmici finala plej-ofa ARKUS lige između Vojvodine i Partizana, a koja se igra u nedelju, 21. maja, u SC Slana Bara sa početkom u 18 časova. Jedna osoba koja uđe u halu će na samom ulazu dobiti jednu kartu i moraće da pokaže neki identifikacioni dokument (roditelj može za uzme kartu za dete koje je prisutno u tom momentu na utakmici). 
  • Drugi kontigent preostalih 2.000 ulaznica biće podeljeno na već ustaljen način po kome će deo karata biti distribuiran preko društvenih mreža kluba, dok će ostatak biti podeljen navijačkoj grupi Firma, veteranima i školama rukometa posredstvom Gradskog rukometnog saveza Novog Sada, kao i rukometnim klubovima posredstvom Rukometnog saveza Vojvodine, s tom napomenom da će broj karata biti ograničen.  

RK Vojvodina se unapred izvinjava onima koji neće moći da eventualno dođu do karata, ali isto tako će učiniti sve da ljubitelji rukometa koji su stalni gledaoci na Slanoj Bari prisustvuju velikom finalu Kupa Evrope. Klub je odlučio poput utakmice polufinala da se i finale igra u našem rukometnom domu gde ekipa svakodnevno trenira i nada se da će se ponoviti ambijent i atmosfera poput prethodnog meča sa švedskim Alingsosom. Očekujemo da “Bara podrhtava i protiv norveškog Nerboa” !

 

 

Leave a Reply