Gradonačelnik primio šampione!

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić  i član veća za sport Ognjen Cvjetićanin primili su igrače, stručni štab i upravu RK Vojvodina na čelu sa predsednikom Dušanom Bajatovićem u svečanom salonu Gradske kuće povodom osvajanja nove 12. šampionske titule prvaka Srbije.

  • Tradicionalno RK Vojvodina već godinama se vraća iznova i iznosa sa novim peharima čime potvrđuje dominaciju u Srbiji. To je jedinstveno. Neverovatni su rezultati. Prošle godine pobednici Kupa Evrope, ove godine zamalo među 12 u Ligi Evrope. Ne samo u Srbiji, već i u regionu RK Vojvodina jeste jedan od najboljih rukometnih klubova i to je na ponos svim Novosađanima. Grad će nastaviti da ulaže u ovakve sportske kolektive koji nam donose najbolje evropske klubove u naš grad i usrećuju našu sugrađane – rekao je Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

 

  • Odavno je RK Vojvodina rukometni brend Srbije, a sportski brend Novog Sada. Danas naš rukometni klub se ravnopravno nosi sa najboljim evropskim klubovima. Imali smo najbolju rukometnu atmosferu kod kuće što su potvrditi iz Evropske rukometne federacije. Želimo da nastavimo naš evropski put i da se domognemo i Lige šampiona – rekao je predsednik kluba Dušan Bajatović. 

 

Leave a Reply