Pioniri Vojvodine četvrti u Beogradu

Mlađe selekcije Vojvodine nastavljaju sa sjajnim rezultatima. U godini na izmaku, pioniri Vojvodine osvojili su četvrto mesto u konkurenciji 25 ekipa na turniru u Beogradu, najprestižnijem turniru u regionu, za uzrast dece rođenih 2000-e godine.

Piniri Vojvodine
Uzdanice Borisa Rojevića izbacili su u četvrtfinalu veliki Zagreb, a iza sebe su ostavili i naše elitne klubove, poput, Zvezde i Partizana. "Zaista vrhunski rezultat. Ponosan sam na momke. Ostaje žal za utakmicom protiv Škofi Loke, pobednika, jer smo imali +2 i penal tri minuta pre kraja. Mogli smo i do finala. Ono što je veoma važno je to da ekipu čine većina rođenih Novosađana, uz trojicu pozvanih sa strane, što je za pohvalu jer je poznato da je teško imati masovnost u tom uzrastu, ali polako se na velika vrata vraća rukomet u naš grad".
Na turniru u Beogradu učestvovale su i dve francuske ekipe, uz Metalurg, Gorenje, ekipe iz BiH u drugih. Domaćin Novi Beograd igrao je finale, dok je Smederevo osvojilo treće mesto upravo savladavši Vojvodinu. Ovi rezultati nam govore da ima mnogo talentovanih dečaka kako u Novom Sadu, tako i širom naše zemlje.

2 thoughts on “Pioniri Vojvodine četvrti u Beogradu”

  1. Ti si doktor rukometa i vrhunski momak,napravićeš veliki posao i uspeh,Vojvodina je sa tobom dobila suvo zlato,želimo ti puno uspeha u daljem radu.

Leave a Reply