RK Vojvodina i Grand Tours organizuju Kamp šampiona u Krupnju, na staroj lokaciji, ali sa kompletno renoviranim hotelom Grand i svim blagodetima koji ga okružuju.
➜ Pogledajte emisiju na RTV: bit.ly/2kITiO6
➜ Reportaža na SOS kanalu: bit.ly/2l77Gk0
Prijave su do 1. marta na sledećem broju 063/ 8-309-702.

Prijava po promo ceni od 185€ u tri koraka
1.    Poslati ime kampera na rkvkamp@gmail.com
2.    Uplatiti akontaciju od 65€ do 1. marta 
Primalac: Grand Tours Doo
Račun: 330-15008215-31
Poziv na broj: 137/2017
3.    Preostale četiri rate po 30€ platiti klupskom treneru

Kamper će imati priliku, u zavisnosti od nivoa trenutnog znanja, da stekne osnove rukometnih veština, odnosno dobije praktičnu primenu u uklanjanju nedostataka ili nadogranje njegove igre. Dobiće pisana zapažanja koja će biti od koristi njegovom klupskom treneru, a imaće priliku da i putem teorijskih predavanja shvati značaj bavljenja sportom kroz primer uspešnih rukometaša. 

Kamp je jedinstven jer okuplja trenerski tim koji je zajedno tokom cele godine iz redova šampiona države u seniorskoj i omladinskoj konkurenciji. Stručni tim predvodi šef struke u RK Vojvodina Božo Rudić sa saradnicima specijalizovanim za rad po svim pozicijama, ali i trenerima koji rade isključivo sa mladima. Važno je napomenuti da su svi treneri istaknuti bivši igrači i reprezentativci. Kamp tim čine i doktor, fizioterapeut, sekretar, lice zaduženo za zabavu i organizovane vansportskih aktivnosti. 

Krupanj se nalazi na 320 metara nadmorske visine, okružen ograncima Boranje, Jagodnje i Sokolske planine kroz koje protiču reke Bogoštica, Čađavica i Kržava. Smatra se ekološki među najčistijim mestima u zemlji, a njegova mikro klima je ista kao i na Zlatiboru s obzirom na broj sunčanih dana i ružu vetrova, tako da tokom letnjih dana se sportisti prirodno rashlađuju što je od opšte važnosti za efikanost priprema.

Hotel “Grand” je 2017. kompletno renoviran. Smešten je u kotlini, oko njega je “zeleni pojas” i okružuju ga četinari i listopadi, a čuju se žabori dve rečice iznad kojih su prelepi mostići. Sam objekat je u zoni gde nema saobraćaja, sve se nalazi u jednoj celini od smeštaja, restorana, zatvorenog i otvorenog bazena, saune i slane sobe, četiri otvorena rukometna terena od kojih je jedan presvučen tartanom. Posedune izvanrednu rukometnu halu gde je ženska reprezentacija Srbije igrala kvalifikacije za EP. 

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.