Ada 2024

Održan 11. međunarodni rukometni Kamp šampiona

RK Vojvodina, početkom svakog jula, tradicionalno, organizuje kamp za mlade. Ove godine održan je 11. “Kamp šampiona” u Adi koji je okupio 130 mladih rukometaša i rukometaša uzrasta od 11 do 17 godina iz čak 7 evropskih zemalja: Srbije, Rumunije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Švedske, Holandije i iz Grčke. 

 
Tokom sedam dana, dva puta dnevno, sa decom je radilo 13 trenera koje je predvodio prvi strateg Vojvodine i selektor Srbije Boris Rojević. Pored njega bili su i Milutin Lučić, novi Rojevićev asistent u klubu, zatim i Dragan Kukić, Stevan Popov, Ognjen Radonjić, Boris Žarković, Jovan Risović i treneri golmana Dejan Aničić i Boris Manojlović. U rad su bili uključeni i gostujući treneri poput Marka Dapčevića, trenera crnogorskog Lovćena, Ramona Falkau jedna od najboljih reprezentativki Rumunije svih vremena, danas trener Olimpika iz Bukurešta, uz saradnicu Alinu Dumitru, kao i Andriana Stefanesku takođe bivša reprezentativka Rumunije, trener iz Zalaua.
 
Kampere su posetili predsednica Gradskog rukometnog saveza Tanja Medved kao i generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Rajko Prodanović, bivši igrači našeg nacionalnog tima.