O kampu

JUBILARNI 11. KAMP ŠAMPIONA u organizaciji RK Vojvodina organizuje se u Adi. Nakon sedam godina u Krupju, uz , prve dve na Zlataru, od  2023 godine organizuje se u tradicionalnoj rukometnoj sredini na severu Bačke, Autonomne Pokrajine Vojvodine, u Srbiji. Ada je mirno mesto i idealno za organizaciju sportskih kampova sa sjajnim uslovima za rad.

WELLNESS CENTAR “ADICA” je fantastičan kompleks gde je izvor termalne vode. Poseduje unutrašnje i spoljašnje bazene sa raznovrsnim toboganima, hidromasažerima, saunom, džakuzijem, parnim kupatilom. Temperatura vode je uvek 34-38C. Kompleks je, u slobodno vreme predviđeno program, non-stop na usluzi kamperima. Pored njega je fudbalski stadion sa atletskom stazom presvučenom tartanom što je idealno za vežbe fizičke pripreme, kao i trim staza u parku pored. Ceo kompleks je okružen zelenilom.

SMEŠTAJ: U sportskom centru “Adica” su dve smeštajne jedinice sa ukupno 115 kreveta (većina su dvokrevetne i trokrevetne sobe, uz nekoliko soba sa više kreveta). Restoran je u sklopu centra gde će kamperima na raspolaganju biti bogata i raznovrsna hrana.

SPORTSKA HALA je vrhunska sportska hala, jedna od retkih u Srbiji, sa gerflor podlogom koja se koristi na najvećim rukometnim takmičenjima. Potpuno nove svlačionice sa mokrim čvorom i tuš kabinama uz svu prateću opremu rukometnih rekvizita. U dvorištu hale se nalaze dva velika otvorena rukometna terena.

PROGRAM rada na kampu je baziran na vežbama koncipiranim za momentalnu praktičnu primenu od koordinacije, padova, šuta, finti kao individualna nadogradnja, sve do taktičke igre napada/odbrane.

TRENERSKI TIM dolazi iz redova devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije, predvođen najboljim srpskim stručnjakom Borisom Rojevićem i njegovim timom saradnika iz RK Vojvodina kao i trenerima iz reprezentativnih selekcija ženskog rukometa, uz doktora kampa, sekretara i osobu zaduženu za vansportske aktivnosti kao što su kreativne radionice, rukometni i zabavni kvizovi, igre na vodi i slično.

PRIJAVE: rkvkamp@gmail.com ili na +381638309702

CENA: 285 evra / prva rata (rezervacija) iznosi 55€ i uplaćuje do 20. januara 2024 (potom još 5 rata po 45€)

  • Uplatilac: Ime i prezime kampera
  • Iznos: 7.200 dinara
  • Svrha: akontacija za rukometni kamp
  • Primalac: SC Adica
  • Račun: 160-15268-56
  • Poziv na broj: 1-RK/2023

POGLEDAJTE ISPOD PRESS CLIPPING.