Na 8.mart dolazi Vesprem (13:00)

Rukometaši Vojvodine stigli su do glavne faze takmičenja SEHA Gazprom lige. Naš tim dospeo do najboljih osam, pa ga očekuje dvomeč protiv Vesprema. Prvi susret je u Novom Sadu (8. marta) u SC Slana Bara u nedelju od 13 časova, a revanš je 14. marta u Mađarskoj. Na ovom meču će pred svojim navijačima debitovati i najnovije pojačanje Rastko Stojković, naš proslavljeni reprezentativac. 

  • Drago mi je zbog dolaska u Vojvodinu. Već za par dana sam video o kakvom ozbiljnom klubu je reč. Jako sam iznenađen, a to sam naslutio i u razgovoru sa direktorom kluba. Pregovori su trajali veoma kratko jer sam video ozbiljno i profesionalnost. Ljudi koji vode klub tačno znaju kakvu Vojvodinu žele, tako da je za mene lako da se uklopim u takav jedan sistem, a posebno mi je zadovoljstvo jer se vraćam u moju zemlju – rekao je Stojković i dodao. – Ispalo je da ću debitovati na domaćem terenu protiv Vespreme sa kojim sam igrao mnogo utakmicama u Ligi šampiona. Težak protivnik, ali veliki izazov. Ovakvi mečevi dalje će klubu značiti kada se bude borio za domaće trofeje.
  • U goste nam dolazi godinama jedan od najboljih evropskih klubova. Čim Vojvodina igra protiv Vesprema, to znači da je takvu priliku svojim ranijim partijama zaslužila. Naravno da su Mađari apsolutni favoriti za prolaz, ali podsećam da protiv Vojvodine ove sezone niko nije lako izašao na kraj. Očekujem da moji igrači daju svoj maksimum. Sigurno možemo obećati ogromnu borbu na terenu, u to niko ne treba da sumnja – rekao je Boris Rojević

Leave a Reply