Tradicija nastavljena; RKV obeležio Slavu

U atipičnoj atmosferi, sa znatno manje prisutnih nego svih prethodnih godina, u prostorijama RK Vojvodina obeležena je klupaska Slava “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”. Ovoga puta, usled već poznate situacije zbog globalne pandemije, bili su samo kapiten prvog tima i šef stručnog štaba, ali i najuže rukovodstvo kluba. 

  • Sledeće godine nam je 10 godina od kada slavimo Slavu kluba. Otprilike to je i početak naših najvećih sportskih dostignuća i ja volim da mislim da to nije slučajno. Takođe verujem da smo se prethodna dva meseca mogli uveriti zašto je svaka naša molitva važna i zašto reči poput “živ i zdrav bio” imaju svoju ulogu i zato sada kažem da sledeće godine budemo svi “živi i zdravi” i da se ponovo okupimo u velikom broju kada budemo obeležavali jubilej u proslavi Slave “Svetog Vasilija Otroškog Čudotvorca”. 

  • Uvek vidim nasmejena lica. To znači da imate u svakom trenutku kome da se obratite, onog ko brine o vašem sportskom, a time i o životu uopšte. Želim svima da u miru i u veselju završite ovu sportsku sezonu, dočekate novu, a da se velikim delima uvek osvrćemo na ono što nam je Bog dao kao zadatak, a to je igradnja lepog i dugovečnog života za sebe i svoje okruženje – rekao je Otac Branko.

Leave a Reply