Beljanski pojačao Vošu; Stigli i Milenković, Miljković i Rađenović

RK Vojvodina krenula je u rekonstrukciju tima. Nakon skoro tri godine održavanja sličnog sastava sa manjim izmenama, došlo je i vreme za veće rotacije u timu. Na poziciji pivotmena dolazi nam nekadašnji reprezentativac Bojan Beljanski, 34-godišnji internacionalac sa bogatom karijerom, između ostalog dugogodišnji igrač Gepingema.

Vojvodina se pojačava i sa mlađim snagama. Pristigli su Darko Milenković [desno krilo] iz pančevačkog Dinama, Stefan Miljković [levi bek] i Bojan Rađenović [levo krilo] iz banjalučkog Borca.

  • Zadovoljan sam pojačanjima. Ideja je da vratimo onu prepoznatljivu Vojvodinu iz prošle sezone koja je osvojila sve što se moglo osvojiti, a to je učinila sa izuzetnom igrom u odbrani i brzom tranzicijom kada je protivnike svela na 22-23 gola. Tražili smo profile igrača koji su karakterno jaki, koji su pravi timski igrači, koji će dati i više od maksimuma za kolektiv i koji će prihvatiti svaku ulogu u timu koja im se poveri. Možda nisu svi zvučna rukometna imena, ali na nama je da ih napravimo kao što smo to uradili sa mnogim drugima u prošlosti, ali istovremeno da svi oni znaju u koji klub su došli, sa kakvom tradicijom i koji su ciljevi postavljeni ispred njih. Nesumnjivo biće još dolazaka, ali i odlazaka, ali o tome ćemo više znati u narednom periodu – rekao je trener Boris Rojević.

Iz Vojvodine su do sada otišli Sretenović, Milašević, Prodanović, Ovčina, Ilić, Medurić i Vučković. 

Leave a Reply