ARKUS: derbi u 2. kolu (Voša-Dinamo)

Rukometaše Vojvodine očekuje derbi A grupe protiv pančevačkog Dinama koji je na programu u subotu (10.oktobra) od 18 časova u SC Slana Bara u okviru 2. kola ARKUS lige. Naš tim je, podsetimo, na startu domaćeg prvenstva bio ubedljiv protiv Crvenke sa čak 19 poena razlike

  • Mi jesmo ubedljivo pobedili Dinama nedavno u finalu nacionalnog kupa kada smo odigrali iznad svog maksimuma. Siguran sam da nas sada očekuje potpuno drugačija utakmica. Najpre Dinamo je u boljoj kadrovskoj situaciji, a posebno zbog pojačanja u vidu našeg bivšeg igrača Radomora Ostojića, a drugo, teško je ponovi takvu igru dva puta, protiv istog protivnika i još za tako kratko vreme. Pri tome Dinamo želi da pokaže da mu je tad bio slab dan jer svi znamo koliki kvalitet poseduje ekipa koja u svojim redovima ima četiri bivša reprezentativca. S druge strane znamo šta je naša obaveza, a to je da uvek damo svoj maksimum i da se borimo za grb koji nosimo najbolje što imemo, a to znači frenetična borba na terenu – kaže trener Boris Rojević.
  • Pred nama je nova utakmica. Zadovoljan sam kako smo otvorili sezonu međutim nije lako u svakom meču ponoviti dobru partiju. Pitaju se i drugi, a svakako na nama je da sve što znamo i umemo u tom momentu prenesemo na teren. Dinamo je ozbiljan protivnik, po meni jedan od glavnih konkurenata za titulu. Realno ovaj meč nije toliko bitan koliko će biti, nadam se, u plej-of fazi, ali opet zbog samopouzdanja važno je pobediti – kaže najbolji pojedinac utakmice prvog kola golman Luka Arsenić. 

Leave a Reply