Voša protutnjala Dudovom šumom

Rukometaši Vojvodine ostvarili su novu ubedljivu pobedu u A grupi ARKUS lige pošto su u zaostalom meču 5. kola slavili u Subotici nad Spartakom sa 39:19. Tako je naš tim dospeo do pete pobede, a uz jedan remi je drugi na tabeli, ali uz utakmicu manje za vodećim Partizanom.

Naši rukometaši odigrali su definitivno najbolju utakmicu u sezoni. Iako lišeni pomoći čak osmorice igrača, Novosađani su naprosto protutnjali Dudovom šumom. Šut je bio na neverovatnih 93% uspešnosti, uz samo tri promašaja. Napad je podjednako funkcionisao kao i odbrana na čelu sa Verkićem koji je zabeležio 13 odbrana (54%), uz mlađanog kolegu Andrića sa 4 odbrane (33%). Čak trojica igrača postigli su 8+ golova, a najefikasnijeg Grozdanića sa 9 u stopu su pratili Nikolić i Milenković sa po 8 golova. Vošin omladinac Kovačević je pogodio 5 puta. Minute su ponovo zabeležili 16-godišnjaci Šijan i Mašić.

U subotu (21. novembra) Vojvodina gostuje ekipi Crvenke, dok će u sredu (25.11.) odigrati zaostali meč kod kuće protiv Proletera kada će nastojati da se vrati na čelo tabele. 

Leave a Reply