Voša drugi put pobedila Partizan

Rukometaši Vojvodine ostvarili su novu, devetu pobedu u A grupi ARKUS lige. Po drugi put, a ovoga puta na svom terenu u SC Slana Bara naš tim slavio je nad Partizanom sa 26:19. Vojvodina se tako još više približila osvajanju prvog mesta u A grupi i potvrdila svoje učešće u plej-ofu. 

Prvo poluvreme bilo je sa mnogo kontakta, tehničkih grešaka i videlo je odsustvo snage usled gustog rasporeda i skraćene rotacije. Završeno je sa 9:9, a onda je usledio Vošin prepoznatljiv period kada je u 15 minuta drugog poluvremena Partizanu dozvolila tek da postigne tri gola. Naš tim napravio je rezultatsku prednost od pet golova koju je održao, ali i uvećao na +7 do samog kraja za 26:19. Najefikasniji u našem timu bili su levo krilo Rađenović sa 8, kao i desni krilo Stanović sa 5 golova. Pribak je dodao 4. Golman Verkić imao je 13 odbrana (50%). 

Poslednji meč u 2020. godini Vojvodinu očekuje 20. decembra kada će protiv Dubočice u Leskovcu pokušati da i nakon 18 meseci ostane neporažena u svim domaćim takmičenjima.

Leave a Reply