LE: Voša dočekuje Dance

Rukometaši Vojvodine dočekaće 24. oktobra (utorak) danski Silkeborg u utakmici 2. kola F grupe Lige Evrope u SC Slana Bara sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Naš tim slavio je u prvom kolu u Skoplju protiv Alkaloida sa 31:26, dok su Danci sa 9 golova razlike bili bolji od španske La Riohe. 

  • Za ovo smo radili svih ovih godina. Doveli smo klub na nivo da nam je cilj ulazak u Top 16 fazu Lige Evrope. Stiže nam sjajan tim iz Danske kome ne smemo pretiti, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se nosimo i sa najboljima što smo videli u pripremnom periodu kada smo savladali tri tima koji igraju Ligu šampiona. Silkeborg je svakako favorit. Predvodi ih jedan od najboljih igrača današnjice Rasmuns Lauge. Ekipa dolazi iz zemlje svetskih šampiona u ligi u kojoj žele da osvoje titulu i to dovoljno govori o njima. Mi znamo naš put, treba da nametnemo našu igru i pozivam navijače da nam pomognu i ispune halu do poslednjeg mesta – Boris Rojević.

Karte za utakmicu na Slanoj Bari su besplatne, ali su potrebne pozivnice da bi se ušlo u halu. Svi zainteresovani mogu trebovati ulaznice preko društvenih mreža kluba: facebook i instragram stranica RK Vojvodina 

Leave a Reply