Voša odbranila trofej Superkupa Srbije

Rukometaši Vojvodine osvojili su treći put uzastopno trofej Superkupa Srbije pošto su u Aranđelovcu pobedili Spartak Vojput sa 24:18. 

0

Subotičani su bolje otvorili utakmicu, te nekoliko puta vodili sa dva gola razlike. Kada su Novosađani, u 21.minutu, prvi put poveli sa 8:7, Spartak Vojput više nije imao rešenja za snažnu Vošinu odbranu. Do kraja poluvremena naš tim primio je još samo dva gola (12:9). Zonu 6:0 sjajno je predvodio Rastvorcev koji je od četiri postignuta gola, gotovo svaki realizovao kada je bilo najpotrebnije, neretko u trenucima pod pretnjom pasivnog napada. Marjanović je i sa krilne i sa bekovske pozicije pogađao (najefikasniji sa 7). Lopta je kružila, išla sa jedne na drugu stranu, baš onako kako to želi trener Marković. Da Orbović čak četiri puta nije pogađao prečku, bila bi i veća prednost nakon prvog dela. U nastavku Vojvodina je dva puta imala +5, Vojput je smanjivao na -3, a kada je naš tim u 54.minutu poveo sa šest golova prednosti pitanje pobednika bilo je rešeno. 

02
 

Gugleta je dobio šansu od prvog minuta, odigrao je poluvreme, jednom se upisao u strelce, Stanković je igrao u nastavku. Arsenić je branio u prvom delu, dok je minutažu podelio u nastavku sa Perovićem. Nikolić standardno borben i u odbrani i u napadu, Trkulja je ponovo odradio lavovski posao u odbrani. Todorović je imao nekoliko svojstvenih solo akcija, te 4 pogotka. Sve u svemu, apsolutna pobeda kolektiva, odbrana na vrhunskom nivou. Tako je Vojvodina treći put uzastopno osvojila trofej Superkupa Srbije. 

01

 

 

 

Leave a Reply