Krupanj 2017

RK Vojvodina je nastavila 2017 godine sa organizacijom kampa u Krupnju. Za razliku od prehodne tri godine kada se zvao  “Bogdan Rodić”, ime je promenjeno u “Kamp šampiona”. Boravilo je ukupno 54 polaznika što je do tog momenta bio najmasovniji kamp u jednoj smeni, uz standardnih 8 članova stručnog tima.

– Na kampu uvek je ista ekipa trenera. Smatram da je to velika prednost jer se svi dobro poznajemo što utiče na efikasniji rad. Ovaj kamp je prilika da duže vreme provedemo sa pionirima i kadetima iz naše omladinske škole, ali i da na delu vidimo talentovanu decu iz ostalih sredina. Trenira se dva puta dnevno na tri terena. Deci je svakodnevno na raspolaganju otvoreni bazen – kaže Božo Rudić.

Na kampu je bilo prirodno najviše dečaka iz Vojvodine. Veliki broj devojčica došlo je iz Temerina i Kaća, a među učesnicima su bili i mladi rukometaši iz Crvenke, Vrbasa, Bačke Palanke, Žablja, Zaječara, Blaca, kao i iz Zvornika, Brčkog i Nikšića. Reprezentacija Kampa šampiona uzrasta 2003 i 2004. godište odigrala je turnir u Loznici gde se osim sa domaćinom nadmetala i sa Bjeljinom. Osim sportskih aktivnosti, u Kampu šampiona kao i obično bilo je i kreativnih radionica i Igara bez granica, uz svakodnevno korišćenje bazena i organizovani izlet u prirodi.