Održana redovna godišnja Skupština kluba

U prostorijama kluba u SC Slana Bara održana je redovna godišnja Skupština  RK Vojvodina na kome je Predsednik kluba predao Izveštaj o radu koji jednoglasno usvojen. Od 21 delegata prisutno je bilo 16.

Sednica je počela minutom ćutanja zbog preminulog dugogodišnjeg člana i prijatelja rukometa Obrada Miloševića koga će u Skupštini, od prve naredne, zameniti Dragan Kukić.

  • Iza nas je jedna od najuspešnijih godina, u rezltatskom smislu, u skorijoj istoriji kluba. Osvojili smo sve moguće trofeje, nastupili smo u Evropi gde smo prošli jednu rundu, a u SEHA ligi smo postigli najbolji rezultat do sada. Finansijski, u ovim teškim vremenima, održavamo klub koliko možemo, ali smo svesni da moramo ulagati u našu decu jer nam je ekipa sve skuplja, a najracionalnija dugoročna investicija je uvek u budućnost. S druge strane mi smo klub od koga se uvek očekuju najveći dometi tako da je teško naći balans, ali to je glavni zadatak u narednom periodu, dakle, ulaganje u mlade – deo je izveštaja predsednika Milana Đukića.
  • Ove godine smo mnogo uradili na readaptaciji sportske hale na Klisi koju nam je Grad dao na upravljanje. Iako nismo vlasnici hale, mi se domaćinski prema njoj ophodimo. Iz sopstvenih novčanih sredstava, a prema propozicijama EHF-a, smo postavili sedišta sa naslonom na tribinama, kao i kožna sedišta u VIP sektor, uredili smo hodnik i sanitarne čvorove. Infrastruktura je jako važna, moramo stalno da osvežavamo rukometni dom kako bismo napravili veći komfor za publiku, a naredna investicija će se odnositi na podlogu i moderniju rasvetu – rekao je direktor Darko Jevtić i pri tom dodao da je Novi Sad pokazao još jedno da postaje Grad rukometa podsećajući da je okupio skoro 5.000 gledalaca na utakmici između Srbije i Švajcarske u junu što je jedna od najboljih poseta utakmica reprezentacije poslednjih godina. 

Leave a Reply