Vućević: tradicionalno primio rukometaše

Gradonačelnik Miloš Vučević svečano je primio rukometaše našeg kluba u Gradskoj kući povodom osvajanja osme uzastopne, ukupno devete šampionske titule prvaka Srbije. Poslednja titula osvojena je na impresivan način, maksimalnim učinkom od 14 pobeda u isto toliko utakmica plej-ofa ARKUS lige.

  • Hvala vam što čuvate tradiciju, što posećujete vašu kuću. Gradska kuća je kuća svih nas, to je naš dom, a kada imate svoj dom onda imate i koga da usrećite. Ja sam jako srećan, ponovo ste mi izmamili osmeh na licu. Toliko puta biti uzastopno šampion govori da RK Vojvodina ima jedan snažan menadžment koji je postavio sistem koji donosi rezultate i to ne samo na seniorskom planu, već koliko sam upoznat, vrhunski rezultati su i kod mlađih kategorija, a na tome vam posebno čestitam. Očekujte još veću podršku Grada u budućnosti jer to ste svojim zalaganjem i načinom kako predstavljate klub i grad, zaslužili – rekao je Gradonačelnim Miloš Vučević.
  • Ja moram da naglasim da su nekako uspesi našeg kluba počeli baš kada je gospodin Miloš Vučević započeo svoj prvi mandat kao Gradonačelnik Novog Sada. Ubrzo je rešeno pitanje korišćenja dvorane, RK Vojvodina je sa SPENS-a prešla u svoj novi rukometni dom, SC Slana Bara. To je stožer naših rezultata. Ja se nadam da nećemo prekinuti ovu tradiciju godišnjeg okupljanja i da ćemo se videti već sledeće godine sa desetom titulom i prvom zvezdicom na grbu Vojvodine i Grada Novog Sada koji ponosno nosimo – rekao je predsednik kluba Milan Đukić.

Leave a Reply