Voša dovela još dva pojačanja

Redove Vojvodine od sledeće sezone braniće Nejc Žmavc i Aleksa Kljajić. Prvi pomenuti je 30-godišnji 194 cm visoki Slovenac koji igra na poziciji pivotmena. Igrao je dugo godina za Celje, a okusio se i u Belgiji i Španiji. Krasi ga dobra igra u odbrani što je bila prva preporuka za trenera Borisa Rojevića. Drugi je dobro poznato lice sa superligaških terena. Nekadašnji igrač Crvenke, Crvene zvezde, Metaloplastike, Železničara. Desno krilo, Crvenčanin, 25 godina, koji je takođe po ukusu šefa struke jer se uklapa u viziju brzog rukometa.

  • Čim sam kročio u ovu halu, odmah se vidi o kakvom klubu je reč. Drago mi je zbog dolaska u srpski rukomet. Znam da se mnogo očekuje od mene i da trener traži čvrstu igru u odbrani, brz rukomet, mnogo trčanja. Spreman sam da pomognem ekipi. Drago mi je i zbog igranja u SEHA ligi i u EHF kupu – rekao je Žmavc.
  • Konačno sam u Vojvodini. Vezivalo se moje ime nekoliko godina. Volim da igram na Slanoj Bari i uvek sam nekako pružao dobre partije ovde, nekada u protivničkom dresu, a sada nadam se da ću tako nastaviti u dresu srpskog šampiona. Takođe nadam se da ću nastaviti uspešne igre koje pružaju Crvenčani u RK Vojvodina – izjavio je Kljajić.

Leave a Reply