Derbi prvenstva: Partizan – Vojvodina (9. april)

Rukometaši Vojvodine gostuju Partizana u derbiju prvenstva koji se u okviru 8. kola plej-ofa ARKUS lige igra u Beogradu, 9. aprila, subota u 19 časova. Vojvodina je lider na tabeli sa svih sedam pobeda, dve više od Partizana.

  • Svakako da utakmica sa Partizanom bi mogla odlučiti šampiona. U slučaju naše pobede, bliži smo tituli, ali i dalje nije sve rešeno. U slučaju minimalnog poraza, opet smo u prednosti tako da je nesumnjivo ovaj meč najvažniji u sezoni. Ono što mi govorimo tokom cele sezone je realnost u kojoj živimo. Mnogo povređenih igrača, tu mislim i na igrače koji su u rosteru, ali su nedovoljno spremni. Bili su povređeni po dve, tri ili više nedelje i toliko im još treba da se vrate u formu. U tom delu nije laka situacija, ali mi naš cilj znamo – poručio je trener Boris Rojević.
  • Utakmica sezone koja rešava dosta toga. Mislim da nam čitava sezona staje u ovaj derbi. Trudićemo se da posle poraza u Kupu i izgubljenog trofeja da nadoknadimo u susretu sa Partizanom za sve ono što nismo ispoštovali u Kupu. Da zbijemo redove i da idemo na pobedu. Svakako ne treba potceniti protivnika, ali zna se, mi idemo na pobedu – izjavio je desni krilo Darko Milenković. 

Leave a Reply