Stariji pioniri prvaci Srbije

Rukometaši Vojvodine uzrasta 2007 i 2008 godište osvojili su titulu prvaka Srbije pošto su bili najuspešniji na završnom turniru za M14 koji je održan u Inđiji.

Izabranici Zorana Abramovića, uz pomoćnika Ognjena Radonjića, prikazali su maestralnu igru na završnom turniru gde je učestvovalo najboljih 12 ekipa (po četiri najbolje iz tri regiona). U grupi je Vojvodina savladala Zemun sa 28:18 i Šamot sa 28:19. U polufinalu savladan je, pred prepunom halom, domaćin Hajduk sa sedam golova razlike 24:17, a u velikom finalu Adu koja je inače akademija Pik Segeda, sa 25:22. MVP turnira bio je Đorđe Draško, najbolji desni bek Aleksa Radenković, a desno krilo Veljko Pavlović. Ova titula je još jedan dokaz kvalitetnog rada u RK Vojvodina gde je sistem u omladinskoj školi u vezi sa sistemom u prvom timu koju sprovode svi treneri. Č

Stariji pioniri su imali tu priliku da svoj pehar iznesu na teren rukometne hale na Slanoj Bari u poluvremenu utakmice između Vojvodine i Dinama nakon koje je usledila spektakularna proslava šampionske titule seniora Vojvodine. Stariji pioniri slikali su se na centru terena sa kadetima 2005-06 koje očekuje borba za titulu na finalnom turniru koji će se održati poslednjeg vikenda maja u Novom Sadu.

 

 

Leave a Reply