Finale Kupa: Voša dočekuje Partizan

Rukometaši Vojvodine sastaju se sa Partizanom u finalu Kupa Srbije “prof. dr Branislav Pokrajac”. Utakmica se igra u SC Slana Bara, u subotu 13. aprila, sa početkom u 18 časova. Naš tim je do finala stigao pobedom nad Metaloplastikom u polufinalu, a prethodno nad Crvenom zvezdom u četvrtfinalu. Vojvodina brani trofej, a ukupno je do sada osam puta osvajala prestižni pehar. 

  • Pred nama je jako teška utakmica. Partizan je odličan protivnik i silno želi da osvoji trofej. Jeste da igramo kući, ali to ne mora ništa da znači ukoliko naša publika ne napravi domaćinsku atmosferu. Pozivam sve verne Vojvodinaše da osete trenutak, potrebniji su nam sada više nego ikada. Želimo da osvojimo novi trofej. Duga je sezona, ima mnogo umora, bilo je i puno povreda, ali sada se sve to briše. Vratili su nam se neki igrači i to je dobro, ali ništa ne možete da garantujete kada se za trofej igra u jednoj utakmici. Očekujem veliku borbenost mog tima i da pruže najbolje što znaju – trener Boris Rojević.

Ulaznice za utakmicu Vojvodina – Partizan neće biti u slobodnoj prodaji. Karte su besplatne, ali se trebuju i dele isključivo preko kanala kluba koji je formalno domaćin i organizator ove utakmice. 

Leave a Reply