Saopštenje kluba povodom utakmice finale Kupa

RK “Vojvodina“ pre svega čestita sportskim prijateljima iz RK“Partizan“ na zasluženom osvajanju Kupa Srbije sa željom da taj rezultat da još više elana za dalji napredak kluba.
RK “Vojvodina“ je postala brend i jedan od najboljih ambasadora našeg sporta, Grada Novog Sada i Države Srbije, zahvaljujući predanom i posvećenom radu igrača, stručnog štaba i Uprave kluba. Doneli smo Srbiji i Evropski trofej posle više decenija u izvanrednom finalu i pobedom u Norveškoj. Rukomet je dugo čekao na ovakve mečeve i ovakva finala.
 
Mislimo da dešavanja od subote samo štete daljem razvoju ovog sporta i bespotrebno bacaju senku na vrhunsku borbenost i davanje igrača i jednog i drugog kluba. Utakmica je organizovana u skladu sa svim propozicijama u takmičenju RSS i preduzete su sve mere bezbednosti. I pored svega unapred preduzetog i iskrenog žaljenja zbog incidenta, prepoznali smo i unapred upozoravali da postoji neuslovnost hale Slana bara da primi dve organizovane navijačke grupe, pa ćemo tu činjenicu imati u vidu pri organizaciji nastupajuće završnice prvenstva i utakmica koje će odrediti Prvaka Srbije.

Leave a Reply