Vojvodina – Radnički, nedelja (19.30)

Rukometaši Vojvodine odigraće poslednji takmičarski meč na domaćem terenu u ovoj godini, a protivnik je Radnički iz Kragujevca. Naš šampion osokoljen ulaskom u Ligu Evrope i činjenicom da konačno može u dužem periodu da računa na sve igrače, izuzev igrača koji su još na rehabilitaciji Danimira Ćurkovića i Nikolu Arsenića, ulazi u meč sa velikim optimizmom. "Počeću sa izlaganjem od pitanja koji svih ovih meseci novinari postavljaju. Kada ćete pobeći sa dna tabele? Smatram da ovo što smo uradili u dosadašnjem delu sezone, ima veću vrednost nego nekoliko osvojenih bodova. Podsetiću, mi smo izborili našu malu ligu šampiona, ulaskom u Ligu Evrope. Ni za jedan meč koji smo odigrali u regionalnoj ligi ne možete reći da nas je neko nadigrao. Smatram da treba pružiti šansu ovim igračima da igraju bez pritiska, da pokažu koliko znaju. Ja znam da vrede, što ćemo i pokazati protiv Radničkog u nedelju jer smo kvalitetniji tim" – rekao je šef stručnog štaba Đorđe Ćirković.

"Evidentno je da naš plasman u Ligu Evrope stavio Vojvodinu u prvi plan u javnosti što je nama u klubu posebno drago. Iz tog razloga naša obaveza je još veća, a predstojeći meč ima specifičnu težinu jer je dobro poznato da od ove godine poslednjeplasirana ekipa na tabeli gubi mesto dogodine u regionalnom takmičenju. Zato imamo imperativ pobede i zato svakodnevno radimo na jačanju tima. Pored mene je Miroslav Kocić, povratnik u naše redove, s kojim smo dogovorili saradnju na tri i po godine. S njim na golu, siguran sam, bićemo još kvalitetniji i ostvariti zacrtane ciljeve" – rekao je direktor Darko Jevtić.

"Hvala upravi i stručnom štabu što su me vratili u klub. Brzo smo se dogovorili i drago mi je što ću i u narednom periodu nositi crveno-beli dres. Što se tiče utakmice protiv Radničkog mislim da je pravo vreme da ostvarimo prvu pobedu i da konačno krenemo sa dna tabele. Pozivam navijače da nas podrže jer samo uz njih možemo da naš neosporan kvalitet pretočimo u pobede" – dodao je novi-stari golman našeg tima Miroslav Kocić.

Vojvodina - Radnički KG

Što je više navijača, Vojvodina sve je jača

Leave a Reply