Ćirković, ponovo, najbolji trener u 2015-oj

Đorđe Ćirković, najtrofejniji trener u istoriji rukometnog kluba Vojvodina, drugi put uzastopno dobio je laskavo priznanje na tradicionalnom uručenju nagrada rukometnog saveza Srbije. Na sednici skupštine najvišeg tela našeg rukometa, zajedničkom anketom Sportskog žurnala i trenera, odnosno kapitena ekipa Superlige Srbije, deseti jubilarni put uručene su nagrade. 

????????????????????????????????????

foto: preuzeto sa RSS

Đorđe Ćirković dobio je priznanje za najboljeg trenera u 2015. godini, sasvim zasluženo, imajući u vidu da je sa Vojvodinom osvojio sve što se može osvojiti u domaćim takmičenjima. – Ponoviću ono što sam već više puta rekao. Čast mi je što sam trenirao sjajnu grupu momaka koji poseduju izvanredne ljudske kvalitete i igrački potencijal. I dalje sam uveren da Vojvodina ima snagu da postane "srpski Zagreb" uz dovođenje još nekoliko pojačanja. Ostaje žal što nam nedostatak novca ne dozvoljava da napravimo najveći korak, a to je ravnopravno nadmetanje sa najjačima u Evropi – rekao je naš strateg koji je danas šef stručnog štaba rumunske Konstance, tima koji je nekada igrao veliku ulogu u Ligi šampiona, a čijem povratnu se nada sa Ćirkovićem na čelu.
???????????????????????????????????? 

Osim priznanja najboljem treneru, na svečanosti u Beogradu, za najboljeg igrača izabran je Momir Ilić, rukometaš mađarskog Vesprema, a za najbolju igračicu Anđela Janjušević iz kragujevačkog Radničkog. Najbolji sudijski par u 2015-oj su Nenad Nikolić i Dušan Stojković.

Leave a Reply